• Nakon hapšenja u Pančevu i Kragujevcu iz Srbije proterani stranci – bajkeri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Bajkeri iz Švedske i Nemačke, petorica „Banditosa“, proterani su iz Srbije nakon hapšenja u Kragujevcu i Pančevu, a petnaestorici je zabranjen ulaz u našu zemlju zbog planiranja oružanih obračuna po više gradova sa članovima suprotstavljene grupe „Anđelima“, piše Blic.

    Petorica stranaca, pripadnika bajkerske grupe „Banditos“, proterana su iz Srbije, a za još 15 policija je izrekla meru zabrane ulaska u našu zemlju, nakon saznanja da su planirali oružane obračune u nekoliko naših gradova, ekskluzivno saznaje „Blic“.

     

     

     

     

    Prema pisanju Blica, policija je ozloglašene bajkere proterala kako bi sprečila dalja razračunavanja i osvete, jer njihove veze sa svetom kriminala i nasilja nisu tajna. Oni u naredne dve godine neće smeti legalno da pređu državnu granicu Srbije, a u suprotnom bi odmah bili uhapšeni.

    Više možete pročitati na sajtu Blica.

    Bajkeri iz Švedske i Nemačke, petorica „Banditosa“, proterani su iz Srbije nakon hapšenja u Kragujevcu i Pančevu, a petnaestorici je zabranjen ulaz u našu zemlju zbog planiranja oružanih obračuna po više gradova sa članovima suprotstavljene grupe „Anđelima“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika