• PANČEVO: Devojka pala sa zgrade i poginula

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Noćas oko ponoći na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj 2 A pronađeno je beživotno telo mlade devojke. Staklo na stepeništu zgrade na devetom spratu je slomljeno pa se sumnja da je devojka pala odatle. Prisutne su bile ekipe hitne pomoći i policije, ali iz Hitne pomoći nisu smeli da nam daju bilo kakvu informaciju.

    Nezvanično saznajemo da se vrši obdukcija tela i da će se posle toga zbati da li je u pitanju samoubistvo, nesrećan slučaj ili nešto treće.

    Prema izjavi našeg sugrađanina devojka je bila u ranim dvadesetim godinama života.

    Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu nam je potvrđeno da je beživotno telo za sada nepoznate žene stare oko dvadeset godina pronađeno ispred zgrade u Karađorđevoj 2 A. Iz tužilaštva dalje navode da je lice najverovatnije palo sa devetog sprata sudeći po oštečenjima na prozoru zgrade. Naređena je sudsko medicinska obdukcija da bi se ustanovio uzrok smrti, toksikološka analiza i preduzete su radnje radi utvrđivanja identiteta nastradale osobe.

     

    Noćas oko ponoći na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj 2 E pronađeno je beživotno telo mlade devojke. Staklo na stepeništu zgrade na devetom spratu je slomljeno pa se sumnja da je devojka pala odatle. Prisutne su bile ekipe hitne pomoći i policije, ali iz Hitne pomoći nisu smeli da nam daju bilo kakvu informaciju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]