Apoteka Pančevo
Hronika

PANČEVO: Dve istrage protiv bivše direktorke gradske Apoteke

Pančevo, Sub, 20/01/2018 - 11:20
Vladimir Đoković

Više javno tužilaštvo u Pančevu vodi dve istrage protiv biviše direktorke Apoteke Pančevo .a zbog sumnji da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Prva istrage protiv Branke Milojević započeta je krajem marta 2015. godine a proširena krajem septembra iste godine.

Portparolka Višeg tužilaštva Slavica Crveni kaže da su u ovoj istrazi saslušani brojni svedoci i da krajem avgusta prošle godine određeno ekonomsko-finansijsko veštačenje. Predmet je kod veštaka, navodi Slavica Crveni, a tužilaštvo je uputilo urgenciju veštaku da izveštači i vrati predmet.

Drugu istragu u kojoj je osumnjičena bivša direktorka Apoteke Pančevo Više javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je 8. juna 2017. godine. U ovoj istrazi koja je pokrenuta zbog osnova sumnje da je izvršeno krivično delo zloupotrebe službenog položaja ispituju se svedoci, kaže portparolka Slavica Crveni.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva a po odluci Višeg suda bivša direktorka Apoteke Pančevo u pritvoru je bila od prve nedelje juna do 23. jula 2017. godine – podaci su koje je saopštilo Više javno tužilaštvo.Marketing

Najnovije vesti