• PANČEVO: Kamere zabeležile tragediju na pešačkom prelazu ispred Rafinerije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Saobraćajnu nesreću u Spoljnostačevačkoj ulici u kojoj je 25. avgusta oko 5.20 sati ujtru život izgubila D.M. (45) zabeležile su bezbednosne kamere. Nesrećna žena koja je išla na posao u Rafineriju tek je zakoračila na pešački prelaz kada je udario auto kojim je upravljao D.V. iz Starčeva.

    – Urađena je obdukcija. Očekujemo i rezultate analize krvi vozača na alkohol i narkotike. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Ovaj postupak je u redovnoj procedure, izjavila je portparolka Osnovnog tužilaštva u Pančevu Jelena Samuilov.

    Saobraćajnu nesreću u Spoljnostačevačkoj ulici u kojoj je 25. avgusta oko 5.20 sati ujtru život izgubila D.M. ( rođena 1972.) zabeležile su bezbednosne kamere. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]