• PANČEVO: Osumnjičeni za pucanje na Kotežu 2 pušten iz pritvora. Mora da boravi u stanu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Viši sud u Pančevu 2. jula ukinuo je pritvor Z.S. (56 godina) iz Pančeva protiv koga Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nošenje oružja bez dozvole. Z.S. je uhapšen i zadržan u pritvoru 10. juna zbog sumnje da je pucao i ranio jedno lice ispred teretane u naselju Kotež 2
     
    Viši sud u Pančevu posle ukidanja pritvora i puštanja na slobodu odredio je Z.S. meru zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora. A kako je navedeno u informaciji Višeg suda na odluke suda Više javno tužilaštvo ima pravo žalbe.
     
    Z.S. je posle junskog hapšenja pritvor bio određen kako bi se sprečila mogućnost uticaja na svedok, odnosno kako bi se izbegla opasnost da završi započeto krivično delo.

    Viši sud u Pančevu 2. jula ukinuo je pritvor Z.S. (56 godina) iz Pančeva protiv koga Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nošenje oružja bez dozvole. Z.S. je uhapšen i zadržan u pritvoru 10. juna zbog sumnje da je pucao i ranio jedno lice ispred teretane u naselju Kotež 2. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]