Hronika

Pančevo: Posle tuče u Blicu 7 osumnjičenih u pritvoru

Pančevo, Uto, 18/10/2016 - 09:48
Vladimir Đoković

Posle vikend tuče u kafiću „Blic” u Njegoševoj ulici jedno lice je zbog rana zadobijenih nožem primljeno u bolnicu, a sedam lica policija je privela i zadržala. Na osnovu događaja koji se odigrao tokom ranih jutarnjih sati u nedelju, 16. oktobra, postupalo je i osnovno javno tužilaštvo u Pančevu.

Svi osumnjičeni su u ponedeljak saslušani u tužilaštvu, a tužilaštvo im je zatim predložilo mere pritvora do 30 dana u daljem postupku. Sudija opštinskog suda za prethodni postupak ovakvu meru je i doneo.

Tako su se u pritvoru zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti našli: N.P. (1993), L.S. (1995), S.Ć. (1993), B.Z.(1992), M.Đ. (1992), M.J. (1996) i M. S. (1997). Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.