• Pančevo: Sedmorka u pritvoru da ne bi uticala na oštećene i svedoke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovni sud u Pančevu izrekao je meru pritvora do 30 dana za 7 lica koje je tužilaštvo sumnjiči da su izvršili Krivično delo nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.  U pitanju su lica uhapšena nakon tuče u kafiću „Blic“ u Njegoševoj ulici, u kojoj je jedno lice tri puta ubodeno nožem.

     

    Sud je meru pritvora izrekao kako bi se izbegao mogući uticaj ovih lica na oštećene i svedoke. Svedoci u ovom postupku još nisu saslušani. – izjavila je portparol Osnovnog suda u Pančevu, Dragana Zlokolica.

     

    Kako saznajemo, lice koje prema saopštenju MUP te noći dobilo više ubodnih rana u predelu grudi i leđa posle prijema i lečenja u Opštoj bolnici u Pančevu na dalje lečenje prebačeno je u Beograd. 

    Osnovni sud u Pančevu izrekao je meru pritvora do 30 dana za 7 lica koje je tužilaštvo sumnjiči da su izvršili Krivično delo nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]