• PANČEVO: Starčevka S.A. u pritvoru zbog sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pre nekoliko dana nacionalni mediji u Srbiji doneli su priču iz Starčeva o nasilničkom ponašanju ženske osobe S. A. koja napada ljude, preti im nožem, i fizičkom silom navodno nanosi telesne povrede.. Osnovno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da se protiv S. A. iz Starčeva vodi istraga i da joj je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor.

    „Protiv S. A.  je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i juče je saslušana u Osnovnog javnom tužilaštvu Pančevo u svojstvu osumnjičene, te joj je na predlog tužilaštva određen pritvor. U u toku su dokazne radnje protiv S. A. zbog navednog krivičnog dela“, navedeno je u izjavi tužilaštva za portal 013info.

     

    Pre nekoliko dana nacionalni mediji u Srbiji doneli su priču iz Starčeva o nasilničkom ponašanju ženske osobe S. A. koja napada ljude, preti im nožem, i fizičkom silom navodno nanosi telesne povrede.. Osnovno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da se protiv S. A. iz Starčeva vodi istraga i da joj je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]