Hronika

PANČEVO, TUŽILAŠTVO: Pristigao policijski izveštaj o “fizičkom sukobu” P.S. i D.N. u ulici dr Kasapinovića

Pančevo, Čet, 22/02/2018 - 11:22
Vladimir Đoković

 

 

U Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u četvrtak je pristigao izveštaj policije o događaju od ponedeljka ujutro nešto posle 6 sati. Kako saznajemo izveštaj o “fizičkom sukobu” D.N. (rođen 1973) i P.S. (rođenog 1972) nastao je na osnovu prijava koje je svako od ova dva lica pojedinačno prijavilo policijskim službenicima.

“Fizčki sukob” bio je rukama, bez drugih sredstava, a i jedan i drugi su otišli u Opštu bolnicu u Pančevu gde im je pružena pomoć i konstatovane su povrede. Tužilaštvo ovom prilikom ne želi da precizira kakve su povrede konstatovali lekari i da li su ih okvalifikovali kao lake ili teže.

- Osnovno javno tužilaštvo nastaviće da prikuplja dokaze o navedenom događaju, izjavila je portparolka ovog tužilaštva Jelena Samuilov.

Kako smo saznali od portparolke Osnovnog suda Dragane Zlokolice do sada sud nije dobio nijednu tužbu povodom ovog događaja.

Od ponedeljka do četvrtka pojedini mediji su objavili dve verzije događaja od ponedeljka ujutro. TV Pančevo objavilo je da je toga jutra Predrag Stojadinov napadnut od strane NN opozicionog aktiviste, a sajt “Pančevo si ti” da je Predrag Stojadinov toga jutra napao Damjana Novakovića koji se vraćao sa posla kući.Marketing

Najnovije vesti