• PANČEVO: Uhapšen dvadesettrogodišnjak zbog droge

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M.N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP Srbije.

    Prilikom  pretresa stana koje imenovani koristi, pronađeno je i oduzeto 84 ljubičastih tableta nalik na opojnu drogu ekstazi, 82,58 gr zelene biljne mase nalik na opojnu drogu marihuanu i digitalna vagica.

    Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem tužilaštvu u Pančevu.

     

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M.N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]