• PANČEVO: Utvrđivanje stanja u gradskoj apoteci čeka kraj veštačenja pred tužilaštvom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Odbornici Skupštine grada Pančeva dobili su odgovore na pitanja o stanju u Apoteci Pančevo.

    Interesovalo ih je ko je ovlašćeno lice za gradsku Apoteku Pančevo kao i gde je smešten i ko je odgovoran za medicinski otpad iz apoteke.

    U odgovoru se saznalo da gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine po prvom pitanju “nije nadležan i nema informacije po ovom pitanju”. Kao i da je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u februaru 2018. godine  “formirao Komisiju za popis prostora, opreme i zaliha Apoteke Pančevo”. Komisiju od 7 članova pored zaposlenih u gradskoj upravi čine i predstavnici Doma zdravlja.

    Zadatak komisije je da izvrši popis i utvrdi faktičko stanje kompletnog prostora koji koristi Apoteka Pančevo, popiše osnovna sredstva, zalihe, inventar, opasan otpad ukoliko još postoji u prostoru i o utvrđenom činjeničnom stanju dostavi detaljan izveštaj gradonačelniku. Međutim, pre početka rada komisije, od strane zamenika Višeg javnog tužioca u Pančevu dostavljeno je obaveštenje da su u toku veštačenja u premetu KTI. Br 23/17 protiv Branke Milojević bivše direktorke Apoteke Pančevo, pa će komisija izaći na teren čim se stvore uslovi za njen rad, navodi se u odgovoru iz Gradske uprave. komisije.

    Odbornici Skupštine grada Pančeva dobili su odgovore na pitanja o stanju u Apoteci Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]