• Povređena četiri lica u sudaru tramvaja i pančevačkog autobusa u Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako prenosi N1, četiri osobe su povređene u sudaru tramvaja i autobusa, koji se oko 6 ujutru dogodio na uglu ulica Nemanjina i kneza Miloša u centru Beograda. Nesreća se dogodila kada je autobus iz Pančeva pokušao da iz Nemanjine skrene u kneza Miloša i tada ga je udario tramvaj na liniji 3.

    N1 je objavio da su povređeni vozač i kondukterka iz autobusa i dve osobe iz tramvaja. Od siline sudara kondukterka je ispala iz autobusa. Povređene su ekipe hitne pomoći prevezle u Urgentni centar gde se utvrđuje stepen povreda. 

    Inženjer saobraćaja Voja Savičić i direktor ATP-a Nebojša Gajić potvrdili su da su povređeni vozač i kondukterka, i da su prema poslednjim saznanjima u pitanju lakše povrede. 

    Policija je obavila uviđaj. 

    Kako prenosi N1, četiri osobe su povređene u sudaru tramvaja i autobusa, koji se oko 6 ujutru dogodio na uglu ulica Nemanjina i kneza Miloša u centru Beograda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]