Hronika

Rafinerci noćas ponovo gasili požar

Pančevo, Sre, 11/01/2017 - 14:35
Vladimir Đoković

Noćas oko 00:30, kako nezvanično saznajemo u NIS Rafineriji nafte u Pančevu, došlo je do manjeg požara u pogonu serije 2200. Prema informacijama do kojih smo došli, zapalila se sirovinaska pumpa. Još uvek čekamo zvanično saopštenje NIS-a.

Gradski vatrogasci nisu interevenisali a vatru je ugasila vatrogasna jedinica Rafinerije nafte. Ekipe NIS Rafinerije rade na ponovnom aktiviranju ovog postrojenja. Kako je saopšteno iz gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine deo postrojenja NIS Rafinerije nafte je u toploj cirkulaciji. 

Samo pre dva dana u Rafineriji nafte na pogonu serije 200 došlo je do kako je NIS izvestio "lokalnog požara". U noćnom gašenju tada je učestvovalo i 12 vatrogasaca spasilaca iz jedinice Spasilačko vatrogasnog sektora MUP-a Srbije lociranih u Pančevu, sa pet vozila. 

 

 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove