• Rasvetljeni slučajevi krađa ovaca i paljevine salaša u okolini Bele Crkve

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u Beloj Crkvi rasvetlili su više krivičnih dela krađe ovaca, i krivično delo izazivanje opšte opasnosti, na štetu meštana iz okoline Bele Crkve, saopštilo je MUP Srbije.

    U poslednjih godinu dana na području Bele Crkve prijavljno je više krađa ovaca i paljevina salaša.

    Postoje osnovi sumnje da su N.M (1988), P.S. (1993), Z.S.(1980) i jedan maloletnik, svi iz okoline Bele Crkva, od februara prošle godine do januara ove godine izvršili krađu preko 50 ovaca iz stada koja su  bila u  okolini Bele Crkve. 

    Takođe, se sumnja da su u aprilu prošle godine izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, namerno izazvanim požarem na jednom salašu, u okolini Bele Crkve, gde je pričinjena materijalna šteta preko milion dinara, dodaje se u saopštenju.

    Osumnjičeni su oštetili vlasnike četiri stada ovaca i dva salaša,a protiv njih  će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

      

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]