Saobraćajna nesreća kod Rafinerije Pančevo Foto: privatna arhiva
Hronika

Teška saobraćajna nesreća, jedno lice poginulo

Pančevo, Ned, 16/10/2016 - 10:11
Aleksandar Stojković

Jedno lice je poginulo, a četvoro povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Pančevo–Starčevo, nezvanično saznaje 013info. Nesreća se dogodila oko 8:20, kod treće kapije Rafinerije, a sudarili su se putničko vozilo marke „fijat punto" i autobus ATP Pančevo. Poginuo je vozač putničkog automobila.

U MUP-u za sada nisu mogli da preciziraju kako se nesreća dogodila, a Tanjug prenosi da mediji navode da je došlo do sudara „punta" i autobusa, kao i da je povređeno još pet osoba.

V. R. se kretao ka Starčevu, dok je autobus išao u pravcu Pančeva. Pod neutvrđenim okolnostima skrenuo je ka autobusu i direktno se zakucao u njega. Vozač autobusa i još troje putnika povređeni su i prebačeni u pančevačku bolnicukaže Kurirov izvor iz istrage.  

Policija vrši uviđaj.

 

nesreca.jpg

 

 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove