• Jutarnje vesti, 25. avgust

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, četvrtak, 25. avgust – Danas je za Pančevo i okolinu najavljeno vedro i pretežno sunčano vreme. Maksimalna dnevna temperatura od 17˚C do 29˚C. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar brzine 3.1 m/s. 

    U 04:12 izmereni su vlažnost 88% i pritisak 1020 mb. 

    Tokom 24 sata rođena su četiri dečaka u pančevačkoj bolnici. 

    Lekari u Hitnoj pomoći prethodnu noć proveli su pretežno mirno. U njihovoj ambulanti bilo je 33 ambulantne posete (šestoro dece), a u domovima njihovih pacijenata osam poseta. Ekipe su obavile pet lokalnih transporta i tri transporta van Pančeva. Na javnom mestu je izvršena jedna intervencija (epi napad). 

    U toku dana se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isklјučuju:

    Pančevo

    08.30-10.30 – B. Jovanovića 33,35,37 (Američke zgrade), B. Jovanovića od B. Radičevića do Karađorđeve , B. Radičevića od B. Jovanovića do Sv. Miletića, Market IDEA , Dunav Osiguranje  i B. Jovanovića 24, S. Miletića (od Radničke do Ružine).

    11.00-13.00 – Valјevska ulica.

    08.30-10.30 – Ul. Marije i Lazara Dragičevića; Svetozara Miletića neparna strana od Ružine do Sinđelićeve.

    10.30-12.00 – Kopaonička od br 25 do br 31. 

    Danas sa početkom u 11:30h biće održana radionica izrade literarnih radova za decu školskog uzrasta na temu „Dolovačke štrudlijade“ i štrudle. 

    Otvaranje izložbe Freedom Art Festivala „Mali London“ biće priređeno večeras u 20 sati, u galeriji Doma omladine. 

    Nadmetanje u recitovanju poezije, pod nazivom „PPP“ (Pančevačko predjesenje pesničenje) biće održano večeras u 20:30, u dvorištu Doma omladine. Veče „PPP“ je ujedno završna priredba dve eksperimentalne radionice koje se održavaju u okviru FreeDom Art Festivala. 

    Na platou Kulturnog centra večeras od 21h je koncert Tamburaškog orkestra „Vojvođanski san”.

    Koncert benda „The Backyard Sinners“ održava se večeras u 22 časa, na Platou Milana Mladenovića. Koncert je u okviru FreeDom Art Festivala. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]