• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je četvrtak 24. decembar. Meteorolozi RHMZ-a najavljuju 10 °C.

    Juče je u pančevačkom porodilištu rođena jedna beba, i to jedan dečak.

    Lekari Hitne pomoći, noćas su imali 12 kućnih poseta, dok je 40 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti. Izvršeno je i jedna intervencija na javnom mestu.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će u Pančevu bez struje biti:

    Ul. Gračanička, Mileševska (ka pruzi), I. Cankara (13, 13a i 13b), S. Sremca (12, 14, 16) i to u periodu od 12:00 do 13:00h. O ostalim isključenjima možete pročitati ovde.

    U Gradskoj upravi grada Pančeva biće dodeljeno priznanje „Policajac meseca“ za ostvarene rezultate u novembru mesecu 2015. godine policajcu Mirku Rakiću. Priznanje će uručiti gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov. 

    Ovom prilikom će i načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić dodeliti nagradu „Policajac meseca“ za Južnobanatski okrug najboljem policajacu za novembar mesec 2015. godine koja je pripala policijskom službeniku Jepure Kristijan, iz Policijske ispostave „Sever“ PU Pančevo, koji je iskazao izuzetno zalaganje, stručnost i profesionalnost prilikom obavljanja policijskih poslova.

    U prvom meču drugog dela Košarkaške lige Srbije, ekipa ‚‚Tamiša“ na svom terenu dočekuje šestoplasirani‚‚Napredak Rubin“ iz Kruševca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo