• Dramski studio Jasmine Večanski vrši prijem novih članova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     U toku je upis novih članova u Dramski studio Jasmine Večanski u Pančevu. Prijem novih članova vrši se subotom, od 10 sati (Njegoševa 1a) i od 13h u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 165b). 

    „Kroz Dramski studio od njegovog osnivanja 1998. godine prošlo je više od dvesta mladih ljudi koji su realizovali nekoliko pozorišnih predstava i filmova. Potvrda kvalitetnog rada je pre svega uspeh na prijemnim ispitima na umetničkim akademijama i njihova dalja profesionalna afirmacija. Državne umetničke fakultete u Beogradu i Novom Sadu upisalo je preko trideset članova Dramskog studija.“ 

    Dramski studio vodi diplomirana glumica Jasmina Večanski, sa gostujućim predavačima Nenadom Jezdićem, Aleksandrom Srećkovićem, Isidorom Minić i Radoslavom Milenkovićem. Više informacija na telefon: 0628008797.

     

    Dramski studio Jasmine Večanski vrši prijem novih članova subotom od 10h u Pančevu (Njegoševa 1a) i od 13h u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 165b).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]