• Drugo veče “Film and Chips“ festivala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru festivala novog britanskog filma „Film and Chips”, koji je sinoć otvoren u Pančevu, publika će večeras, od 19 i 21 sat, u dvorani Kulturnog centra, moći da pogleda dokumentarni film „Bezbroj mogućnosti” i komediju „Ponos”. Ulaz je besplatan.
    Film „Bezbroj mogućnosti” u režiji Džejmsa Hola i Edvarda Lavlejsa je dokumentarac koji prati Edvina Kolinsa, frontmena grupe iz osamdesetih godina prošlog veka „Orange Juice”, nakon moždanog udara i tokom pokušaja da povrati svoj život.
    Film „Ponos” režisera Metjua Varkusa zasnovan je na istinitom događaju kada su LGBT aktivisti 1984. godine pomogli štrajk rudara protiv Vlade Margaret Tačer.
    Više informacija o festivalu i programu dostupno je na sajtovima: www.britishcouncil.rs/FilmandChips i www.domomladine.org/filmovi/festival-novog-britanskog-filma-film-and-chips.
    V.J.P.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]