• Gitarinet GROOVE system u petak u Apolu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevo, 13.07. 2016. – Narodni muzeja Pančevo u okviru pančevačkog kulturnog leta predstavlja Gitarinet GROOVE system – funky ekipu koja je nedavno proglašena najboljim orkestrom Srbije u istoimenom takmičenju na RTS-u! Nastup i dobra zabava zakazani su za petak 15. jula u 20h u dvorani Apolo, a ulaz na svirku je besplatan.

    Gitarinet GROOVE system je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Nikola (klarinet) i Mirko (gitara & beatboxing) čine duo Gitarinet koji već jednu deceniju primamljuje slušaoce svojom originalnošću. Zmo, inače dugogodišnji član Negativa, na basu dodaje funky groove koji će pubiliku naterati da se pomeri i đuska. Često je sa njima na perkusijama Relja Svilar koji dodaje magiju na već originalan performans.

    Gitarinet Groove System svira Funk, House, Hip – Hop, Ragga, Swing Electro, DUB,  PRODIGY, Drum n Bass… sve to sa pevanjem u višeglasu, a svojom energijom i načinom izvođenja predstavljaju pravo osveženje na klupskoj sceni.

    Narodni muzeja Pančevo u okviru pančevačkog kulturnog leta predstavlja Gitarinet GROOVE system – funky ekipu koja je nedavno proglašena najboljim orkestrom Srbije u istoimenom takmičenju na RTS-u! Nastup i dobra zabava zakazani su za petak 15. jula u 20h u dvorani Apolo, a ulaz na svirku je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vajari iz Pančeva u Galeriji Doma omladine u Beogradu

    Vajari sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu iz Pančeva, studenti treće i četvrte godine, predstavljaju svoje radove. I to na 52. Izložbi crteža i skulptura malog formata u galeriji Doma […]