• Glasajmo za Pančevca na konkursu Festivala Poezika 2018

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Miomir Mikri Adamović, mladi pančevački muzičar, član benda Sindrom, prijavio se na konkus za ovogodišnji Festival Poezika.  Mikri konkuriše svojom pesmom „Ja sam dete“.

    Talentovani Pančevac, na konkurs se prijavio pod psseudonimom Mikri Sindrom, i na listi je pod rednim brojem 33. Klikom na njegovo ime i naziv pesme možete i preslušati kompoziciju.

    Podržimo našeg mladog sugrađanina, jer sve što treba da uradimo je da izaberemo njegovo ima (dakle Miki Sindrom) i upišemo imejl adresu u za to predviđeno polje, a zatim kliknemo na dugme „Glasaj“.

    Još jednom, link za glasanje je OVDE.

    Glasanje traje do 20. maja.

    Ove godine se na festival prijavilo 45 autora iz čitavog regiona.

    Pobednici konkursa će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Poezika i svojim nastupom otvoriti festivalske večeri.

    Prvi pobednik konkursa biće autor koji do završetka roka glasanja bude sakupio najviše glasova na ovoj stranici, dok drugog pobednika određuje stručni žiri posebnim sistemom bodovanja.

    Festivala Poezika, će se održati u Kulturnom centru Novog Sada 8. i 9. juna 2018. I ove šeste godine, festival nastavlja da predstavlja najbolje autore iz regiona i jača muzičku autorsku scenu. Publika Novog Sada je prethodnih godina mogla da vidi i čuje izuzetne autore i bendove kao što su Stray Dogg. Goribor, Damir Imamović, Ana Ćurčin, Grupa Ti, Kralj Čačka, Kris Ekman, Sara Renar, Telemama, Lovely Quinces, i mnoge druge.

    Miomir Mikri Adamović, mladi pančevački muzičar, član benda Sindrom, prijavio se na konkus za ovogodišnji Festival Poezika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura