• Koncert „Jedinstva“ večeras u Kulturnom centru Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    RKUD „Jedinstvo“ iz Pančeva održaće u utorak 13. juna od 19 sati, u Kulturnom centru Pančeva, koncert pod nazivom „Putovanje kroz vreme“. Na koncertu će se publici predstaviti prvi i dečji ansambli ovog kulturno-umetničkog društva. Biće ovo prvi celovečernji koncert „Jedinstva“ pod rukovodstvom novog umetničkog rukovodioca Miloša Vulovića. 

    Kao gosti, na ovom koncertu će nastupiti dečji ansambl KUD „Neolit“ iz Starčeva i članovi Doma kulture „3. oktobar“ iz Banatskog Novog Sela sa svojim orkestrom. 

    RKUD „Jedinstvo“ je, u sklopu promocije koncerta, 10. juna u svojim prostorijama organizovalo izložbu narodnih nošnji.

    – Prezadovoljni smo odzivom naših sugrađana koji su imali priliku da i vide i obuku neke od delova nošnje, da se fotografišu i uživaju u ambijentu davnih vremena. Takođe smo zahvalni našim gošćama iz udruženja žena ,,Etno Kutak“ Kačarevo koje su prikazale mnoštvo interesantnih rucnih radova i domacih poslastica,  rekla je o ovom događaju Sandra Jovanov, asistent za igru RKUD „Jedinstva“.

     

     

    RKUD „Jedinstvo“ iz Pančeva održaće u utorak 13. juna u Kulturnom centru Pančeva, koncert pod nazivom „Putovanje kroz vreme“. Na koncertu će se publici predstaviti prvi i dečji ansambli ovog kulturno-umetničkog društva. Biće ovo prvi celovečernji koncert „Jedinstva“ pod rukovodstvom novog umetničkog rukovodioca Miloša Vulovića. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura