• Koncert za Evropu u Narodnoj bašti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Građanska akcija Pančevo će i ove godine, šesti put zaredom, organizovati Koncert za Evropu, kojim će obeležiti i proslaviti 9. maj, Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom.

    Koncert za Evropu počinje u 14 sati u muzičkom volijeru u Narodnoj bašti. U programu će učestvovati pančevački muzičari, a organizator poziva Pančevce i da sami doprinesu pozitivnoj atmosferi na ovom svojevrsnom „izletu“ – da dođu u društvu ili porodično, da dovedu kućne ljubimce, da ponesu rekvizite za razne igre, frizbi, rolere, opremu za badminton, i sve drugo što im je potrebno da bi uživali na ovom događaju.

    Tokom programa, u 15 sati, aktivisti Evroregionalnog centra za razvoj društva u multietničkim sredinama „In Medias Res“ će dobitnicima dodeliti povelje „Pro Futuro“ za 2015. godinu.

    Građanska akcija Pančevo organizuje ovaj događaj u saradnji sa pančevačkim bendom El Buzz i Domom omladine, a uz pomoć JKP „Zelenilo“, JKP „Higijena“, Muzičkom školom „Jovan Bandur“, Inicijativom za inkluziju „VelikiMali“ i Udruženjem građana „Prepoznaj u sebi“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura