• Kreativni nered nastupa na festivalu u Češkoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Starčevački pank-rok bend Kreativni nered nastupiće 10. septembra na festivalu Barevna planeta koji se odrzava u češkom gradu Usti Nad Labem. 

     – Ono sto je bitno za Kreativni nered je to da je nastup na jednom ovakvom festivalu svakako neprocenjivo iskustvo, bogatstvo i reklo bi se „pečat“ na neki naš dosadašnji rad, još uvek nestvarno zvuči da ćemo nastupiti na istoj bini sa kolegama muzičarima iz Francuske, Brazila, Češke, Meksika, Perua… Ono sto je sigurno – mi smo spremni za jedan ovakav nastup i predstavićemo Srbiju u najboljem svetlu, rekao je Goran Milošević iz Kretivnog nereda.

    Festival pored muzičkog programa prati još niz kulturnih sadržaja, a na jednom od tih programa emitovaće se i film o Živanu Pujiću Džimiju Živan pravi pank festival.  Osim Kreativnog nereda, Srbiju će, na ovom festivalu, predstavljati i bend  Eric and the wordly savages.

     

    Starčevački pank-rok bend Kreativni nered nastupiće 10. septembra na festivalu Barevna planeta koji se odrzava u češkom gradu Usti Nad Labem. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura