• Muzičko – poetski spektakl /Pletl Zoltan/Neuroleptic Trio u “Apolu” (20č)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    “Muzičko – poetski spektakl“ je potreba za slobodnim, nesputanim, improvizovanim muziciranjem u spoju sa autetntičnom glumačkom ekspresijom. Momenat je kosmos u kom se preklapaju misli, ideje, stihovi i melodije. Dođite večeras u “Apolo” u 20 sati, pogledajte i poslušajte. Ulaz je besplatan.

    Pletl Zoltan je glumac koji je prisutan na sceni već četvrt veka. Diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Pataki Lasla.U peropdu 1992 – 94 igra u Subotičkom Narodnom pozorištu da bi od 1995 – 2001 bio član Beogradskog K.P.G.T-a, nakon toga sarađuje sa Ljubljanskom umetničkom grupom „Museum“. Od 2003 je gostujući glumac u Budimpeštanskom „Orkeny Istvan Szinhaz“ da bio od 2010 postao član Subotičkog pozorišta Kostolanji Deže.

    Neuroleptic Trio je nastao 2007 godine, uz promene postava, do sad je realizovao osam albuma za Hrvatsku izdavačku kuću „Slušaj najglasnije“. Muzika im je korišćena za nekoliko dokumentarnih filmova rađenih u Kanadi, Belgiji, Italiji kao i za pozorišne predstave. Više informacija kao i mogućnost preslušavanja i besplatnog preuzimanja dosadašnjih albuma na sledećoj adresi http://www.freemusicarchive.org/music/Neuroleptic_Trio

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura