• Nagrada za Ognjena Glavonića u Sankt Petersburgu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dokumentarni film Ognjena Glavonića Dubina dva, nagrađen je gran-prijemom na upravo završenom Međunarodnom filmskom festivalu „Poruka čoveku“ u Sankt Petersburgu, u Rusiji. Festival je trajao od 23. do 30. septembra i održan je po dvadeset i šesti put.

    Film je „kombinacija svedočanstava i snimaka mesta na kojima su se zločini desili pre 17 godina, Dubina dva je dokumentarac, sa elementima trilera, o masovnoj grobnici u predgrađu Beograda. U pokušaju da otkrije, rasvetli i da glas ovim pričama, i dalje zakopanim u tišini, film se, meditativnim i hipnotišućim stilom, obraća doživljajima, mašti i osećanjima gledaoca.“

    Dubina dva je premijerno predstavljena na Filmskom festivalu u Berlinu, a u toku ove godine je nagrađen i na londonskom festivalu Open City. 

    Dokumentarni film Ognjena Glavonića Dubina dva, nagrađen je gran-prijemom na upravo završenom Međunarodnom filmskom festivalu „Poruka čoveku“ u Sankt Petersburgu, u Rusiji. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]