• Novi spot benda Raskid13

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 24. avgust – Pančevački pank bend Raskid13, nakon kraće pauze vraća se na muzičku scenu novim spotom za pesmu Ortaci, cure i kafane.

    Za potrebe spota korišćena je vesela kompilacija koncerata, žurki i avantura koje je bend doživeo u okviru prošlogodišnje mini turneje sa prijateljima iz Italije, a pesma predstavlja suštinu njihove muzike i međusobnog prijateljstva, osvrtavši se na lepe stvari u životima svih muzičara, njihovih kolega i fanova. Bend takođe najavljuje izlazak tri nove pesme koje će uskoro biti snimljene. 

    Nove pesme će biti dosta brže, melodične i agresivnijeg zvuka, upravo onako kako Raskid13 i treba da zvuči. Energija i zezanje, uokvireno šalom i ironijom, kao i kad smo počeli s radom. Iskreno, jedva čekam da ih premijerno izvedemo publici, rekao je pevač Slavko Kozomora.

     

    PANČEVO, 24. avgust – Pančevački pank bend Raskid13, nakon kraće pauze vraća se na muzičku scenu novim spotom za pesmu Ortaci, cure i kafane.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]