Kultura

Novi spot benda Raskid13

Pančevo, Sre, 24/08/2016 - 23:02
Mirjana Marić Veličković

PANČEVO, 24. avgust – Pančevački pank bend Raskid13, nakon kraće pauze vraća se na muzičku scenu novim spotom za pesmu Ortaci, cure i kafane.

Za potrebe spota korišćena je vesela kompilacija koncerata, žurki i avantura koje je bend doživeo u okviru prošlogodišnje mini turneje sa prijateljima iz Italije, a pesma predstavlja suštinu njihove muzike i međusobnog prijateljstva, osvrtavši se na lepe stvari u životima svih muzičara, njihovih kolega i fanova. Bend takođe najavljuje izlazak tri nove pesme koje će uskoro biti snimljene. 

Nove pesme će biti dosta brže, melodične i agresivnijeg zvuka, upravo onako kako Raskid13 i treba da zvuči. Energija i zezanje, uokvireno šalom i ironijom, kao i kad smo počeli s radom. Iskreno, jedva čekam da ih premijerno izvedemo publici, rekao je pevač Slavko Kozomora.

 Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,