• Objavljen 20. Draft omladinski informator

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dvadeseto izdanje „Draft-a”, informatora Doma omladine Pančevo, danas je izašlo iz štampe. Broj je pripremila omladinska redakcija, a posvećen je urbanoj kulturi i štampan u ograničenom tiražu.

    Magazin se ovog vikenda može pronaći na svim programima u sklopu promocije zbornika „Rukopisi 40”, a uskoro će biti dostupan i u Domu omladine Pančevo, Gradskoj biblioteci Pančevo, Kulturnom centru Pančeva, kao i kafićima i lokalima u centru grada.

    U ovom broju može se pročitati intervju sa članovima benda „Mortal Kombat”, tekst o „Madness Factory” serijalu žurki, drugoj hip-hop radionici, filmu „Archipelago”, gostovanju KKN-a i „E-Play-a” u „Apolu”…

    Takođe, uskoro će biti objavljena i elektronska verzija na sajtu www.domomladinepancevo.rs. Više informacija može se pronaći na „Fejsbuk” stranici „Draft omladinski informator”.

    Đ.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]