• PAFF: Produžen rok za prijavu na konkurs za mladi žiri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Organizatori Pančevo film festivala produžili su rok za prijavu na konkurs za mladi žiri. Novi rok za prijavu je sreda, 3. avgust. U žiriju će učestvovati 16 srednjoškolaca iz Pančeva ili okoline (festival ne snosi troškove smeštaja i puta). U radu će pored odabranih 16 mladih filmofila učestvovati i jedan etablirani srpski filmski reditelj.

    Listu od 16 odabranih članova žirija biće objavljena u nedelju, 7. avgusta, na fejsbuk stranici festivala: www.facebook.com/pancevofilmfestival

    Ukoliko ste iz Pančeva i okoline, učenik ste srednje škole, ili ste je nedavno završili, i zanima vas filmska umetnost, možete se prijaviti na ovaj konkurs.

    Od 7. do 11. septembra na 3. PAFF-u mladi žiri će birati najbolje filmove iz selekcije RANI RADOVI, koju čine kratki filmovi sa svih strana sveta. Žiri će dodeliti nagrade za najbolju režiju, scenario, fotografiju, montažu, glumca, glumicu i za najbolji kratki film festivala.

    Da biste se prijavili, pošaljite mejl sa sledećim informacijama:

    1. Ime prezime, godište, škola

    2. Lista vaših omiljenih 5 filmova

    3. Kratko obrazloženje motivacije za učestvovanje u žiriju 3. PAFF-a (do pola strane teksta)

    na adresu: [email protected]

     

    PANČEVO – Organizatori Pančevo film festivala produžili su rok za prijavu na konkurs za mladi žiri. Novi rok za prijavu je sreda, 3. avgust. U žiriju će učestvovati 16 srednjoškolaca iz Pančeva ili okoline (festival ne snosi troškove smeštaja i puta). U radu će pored odabranih 16 mladih filmofila učestvovati i jedan etablirani srpski filmski reditelj.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]