Kultura

PANČEVO: Danas je otvaranje “Tavangarde” za umetnost, nauku i tehnologiju

Pančevo, Sub, 02/09/2017 - 09:08
Vladimir Đoković

 

Omladinsko udruženje “Tavangarda” otvoriće svoj prostor u subotu 2. avgusta.

Kako je najavljeno nadalje će se u ovom prostoru okupljati mladi koji imaju interesovanja za umetnost, tehnologiju i nauku u adaptiranom tavanskom prostoru kuće koja se nalazi preko puta Istorijskog arhiva u Pančevu.

Tavangarda je omladinsko udruženje s prostorom na tavanu preko puta Istorijskog arhiva Pančevo, ulaz iz ajnforta u Nemanjinoj 6a.

- U subotu, 2. septembra otvaramo prostor u ulici Nemanjina 6a, sa ulazom iz ajnforta u  kome ćemo da istražujemo alternativne oblike umetnosti, praktična rešenja u nauci i tehnologiji i proširiti svoja znanja i interesovanja, fokusirajući se na stvaranje.  Prostor ćemo otvoriti presecanjem crvene vrpce, čime će biti otvorena izložba video instalacije, digitalne animacije logotipa Tavangarde Milana Milina, idejnog tvorca Tavangarde. Nakon toga će početi sito štampanje logotipa na majicama koje namenski donesu posetioce, najavio je idejni tvorac Tavangarde Milan Milin.

Miln najavljuje da će iste večeri od 21 sat biti i kamerni koncert Slobodana Rekovića Bobanove, Šimićeve varijacije, partiture za MIDI sistem, sintetizer zvuka i ritam mašinu..Marketing

Najnovije vesti