Foto: KUD Stanko Paunović
Kultura

PAUNOVIĆ: Počele pripreme za novu sezonu, upis je u toku

Pančevo, Pon, 29/08/2016 - 12:31
Aleksandar Stojković

PANČEVO, 29. avgust - Probe prvog izvođačkog i omladinskog ansambla Kulturno-umetničkog društva „Stanko Paunović“ NIS-RNP Pančevo, za sezonu 2016 - 2017. počele su 22. avgusta, dok probe dečijih ansambala počinju 1. septembra. Igrače jednog od najboljih KUD-ova u Srbiji očekuju učešća u programima koncerata, festivala i manifestacija u Subotici, Vrbasu, Rumi, Krupnju, Švajcarskoj i Austriji. U toku su i pripreme za održavanje 16. Etno glasa, manifestacije koju Paunović realizuje u saradnji sa Domom omladine Pančevo.

Mnogobrojne sekcije Kulturno-umetničkog društva „Stanko Paunović“ NIS-RNP Pančevo su, u prvoj polovini 2016. godine, izvele čak 41 program. Bilo je tu javnih nastupa, kao i učešća na festivalima u našoj zemlji i inostranstvu. 

Upis novih članova  je u toku, a zainteresovani se mogu prijaviti svakog radnog dana od 10 do 13 i od 17 do 20 časova u prostorijama KUD-a, koje se nalaze u Domu omladine Pančevo.

Informacije u vezi upisa možete dobiti putem telefona: 313-638 i 063/348-257.

 

   Najnovije vesti

Srbija

Stižu pozivi za vojne vežbe

Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić kaže da vojna obaveza traje do 65. godine, a da je plan Vojske Srbije da pripadnike rezervnog sastava poziva na vežbe jednom u pet godina. Pozivi za

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,