• Promocija knjige „Sećam se“ Vladimira Mitrovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak, 11.maja, sa početkom u 19:00, u prostorijama Gradske biblioteke Pančevo održaće se promocija knjige „Sećam se”, autora Vladimira Mitrovića, bivšeg gimnazijalca generacije 107, večitog radoznalog dečaka i zaljubljenika u umetnost.

    Podnaslov knjige „Zakasneli scenario za film koji je već režirao život”, budućim čitaocima već na koricama daje kratak uvid u činjenicu da je ova knjiga ujedno i pokretna slika, koja je sačinjena od motiva odrastanja čitave jedne generacije u gradu Pančevu.

    Akademski slikar, Emil Sfera, upotpunio je knjigu svojim autentičnim ilustracijama, čiju će izložbu posetioci promocije moći u petak da pogledaju u biblioteci.

    Ovaj događaj će, osim promocije i prikaza ilustracija, predstaviti i izložbu fotografija Aleksandra Stojkovića, urednika fotografije portala 013info, koji je ujedno i autor fotografije na koricama knjige. 

    U petak, 11.maja, sa početkom u 19:00, u prostorijama Gradske biblioteke Pančevo održaće se promocija knjige “Sećam se”, autora Vladimira Mitrovića, bivšeg gimnazijalca generacije 107, večitog radoznalog dečaka i zaljubljenika u umetnost.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]