Kultura

„Razbojnici Banata" ponovo u akciji: Nastavak snimanja filma u Zrenjaninu

Pančevo, Sub, 15/10/2016 - 15:24
Mirjana Marić Veličković

Zahvaljujući velikoj podršci Uprave Grada Zrenjanina, snimanje filma „Razbojnici Banata" Ivana Rakidžića će posle kraće pauze biti nastavljeno.

Snimanje scena suđenja i hvatanja razbojnika biće rađene u Gradskoj kući u Zrenjaninu, u Sudu, kao i u samom gradu. Takođe će biti snimane scene u u crkvi Arača kod Novog Bečeja, koja će biti predstavljena kao nekadašnja baza razbojnika. 

Ovom prilikom sa ekipom filma sarađivaće glumci Narodnog pozorišta u Zrenjaninu, pet glavnih glumaca filma, kao i brojni statisti.

Snimanje počinje u nedelju, 16. oktobra, i trajaće pet dana. 

 Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.