Kultura

„Štab Pogon” u šakama Novosađana!

Pančevo, Čet, 28/05/2015 - 09:00
Sa zapada vojvođanske prerije u pančevački „Štab Pogon” u subotu nam stižu Novosađani! Talasima elektronske techno plime i prijatne tech house oseke, uz i niz stepenice kojekakvih dubokih i ostalih kuća, vodaće nas SMT#nG i mladi W. aka Wizard, uz podršku lokalaca Miloša Vujovića i dvojca „Glasskeeperz”. Iza alijasa SMT#nG stoji Požarevljanin Miroslav Miletić koji živi i radi u Novom Sadu a na sceni je prisutan već osam godina. SMT#nG je poznat po svom mešanju žanrova, a u njegovim setovima može se čuti sve od techno-a do deep house-a i malo apstraktnijeg zvuka. „Reče meni moj prijatelj Miloš Vujović da Pančevci obožavaju techno, a poenta je da ih podsetim starih dana i naježim maksimalno!” – izjavio je Miletić za „013info”. Mlađa deep/tech house polovina Novosađana pokoritelja, jeste Nemanja Đorđević alijas W. aka Wizard, koji je za naš portal rekao: „Pančevci mogu da očekuju igranku i ples uz moj set!” To je to ljubitelji elektronike! Di-džejevi najavljuju đusku, organizatori „nešto novo”, a mi predviđamo odličan vikend. Vidimo se u „Pogonu”! Đ.

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika", u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom