• „Štab Pogon” u šakama Novosađana!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sa zapada vojvođanske prerije u pančevački „Štab Pogon” u subotu nam stižu Novosađani! Talasima elektronske techno plime i prijatne tech house oseke, uz i niz stepenice kojekakvih dubokih i ostalih kuća, vodaće nas SMT#nG i mladi W. aka Wizard, uz podršku lokalaca Miloša Vujovića i dvojca „Glasskeeperz”.

    Iza alijasa SMT#nG stoji Požarevljanin Miroslav Miletić koji živi i radi u Novom Sadu a na sceni je prisutan već osam godina. SMT#nG je poznat po svom mešanju žanrova, a u njegovim setovima može se čuti sve od techno-a do deep house-a i malo apstraktnijeg zvuka.

    „Reče meni moj prijatelj Miloš Vujović da Pančevci obožavaju techno, a poenta je da ih podsetim starih dana i naježim maksimalno!” – izjavio je Miletić za „013info”.

    Mlađa deep/tech house polovina Novosađana pokoritelja, jeste Nemanja Đorđević alijas W. aka Wizard, koji je za naš portal rekao: „Pančevci mogu da očekuju igranku i ples uz moj set!”

    To je to ljubitelji elektronike! Di-džejevi najavljuju đusku, organizatori „nešto novo”, a mi predviđamo odličan vikend. Vidimo se u „Pogonu”!

    Đ.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]