• „Trio Alegra” premijerno u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu, 9. januara, gudački sastav „Trio Alegra”, predstavio se po prvi put pančevačkoj publici u kafiću „Cruiser”. 

    Ovaj trio čine šarmantne dame, naše sugrađanke, Miona Caran – viola, Milana Vlaović – violina i Eli Krsteva – violončelo.

    Posetioci su imali priliku da uživaju u virtuoznom izvođenju pop-rock hitova i modernih žanrova, u aranžmanu ovih talentovanih devojaka. Inspirisane hitovima čuvenih grupa i pevača koji „večno opstaju”, „ABBA”, „Aerosmith”, Elvis Presley, Frank Sinatra, Michael Jackson, pa do najsavremenijih, „Coldplay”, „Imagine Dragons”, Adel, provele su nas kroz različite muzičke pravce.

    Različitost je ono što ih i spaja, a sintezom muzike i vizuelne umetnosti, svojim nastupom, odaju utisak savršenog spoja.

    Članice ovog tria, završile su studije na Fakultetu muzičke umetnosti. Tematske večeri su jedna od ideja koje bi ove mlade dame volele da realizuju, kako kod nas, tako i u drugim gradovima. Raznolikim repertoarom i žanrovima, žele da premoste jaz između klasičnih instrumenata i muzike koju „svi” vole.

    „Nemojte da odustajete od klasičnih instrumenata, oni mogu sve da sviraju i prijatni su za uvo. Ako su opstali toliko godina, zašto ne bi i danas, a mi smo spremne da uđemo u nove žanrove”, poručila je Eli Krsteva.

    Uživanje posetilaca i osveženje muzičke scene Pančeva, znak je da sastav „Trio Alegra” uspešno spaja svoju profesiju sa svakodnevicom i svetom u kojem žive.

     

    Emilija Šimšić

    U subotu, 9. januara, gudački sastav „Trio Alegra”, predstavio se po prvi put pančevačkoj publici u kafiću „Cruiser”. 

    Ovaj trio čine šarmantne dame, naše sugrađanke, Miona Caran – viola, Milana Vlaović – violina i Eli Krsteva – violončelo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura