Mađarski

Pancsova: Hat intézménynek több mint 60 millió – az Idősgondozó Otthonnak több mint fele

Izvor: 
Lőcsei Ilona Uto, 06/12/2016 - 12:22

Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

A Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatala közzétette, hogy több mint 60 millió dinárral pénzeli a befektetéseket hat pancsovai intézményében.

- A félévben kiírták a pályázatot. Nem társfinanszírozásról van szó, hanem a munkálatokról, amelyeket a Köztársaság pénzel. A mi 6 projektünkre több van előlátva mint Újvidéknek, Pancsova egy vajdasági környezet, amely legtöbbet kapott – emelte ki Čučković Milenko, a Városi Tanács tagja.

Az Idősgondozó Otthon Pancsován ezen a pályázaton 34,7 millió dinárt nyert padlózat cserélésre 40 szobában, 82 szoba falfestésére és simítására, a tetőzet és az esővízcsatorna rendezésére. Az almási Srce Otthon a pavilion és az irodaépületének hőszigetelésére, valamint a házak egyikének tetőzetcserélésére 7,3 millió dinárt nyert. A dolovai egészségügyi házban különböző munkálatokra 7,1 millió dinárt kaptak. A Spomenak Otthon helyiségeinek rendezésére 6,4 milliót nyert, míg a Zbrinjavanje Vakok Otthona a tetőzet javítására két épületen 5,8 millió dinárt. A pályázat hatodik nyertese a 23. Május Műszaki Szakközépiskola, 40 ablak cserélésére 2,8 millió dinárt kapott.

- Sürgősen dolgoznak a műszaki iratok befejezésén, amelyeket December 31-ig szükséges átadni a  Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatalának. Reméljük, hogy ezek a beruházások megvalósítása már tavaszra megkezdődnek – szögezte le Čučković Milenko.

 

projekat_manjine.jpg


Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.