• Pancsován a Prosperitati Alapítvány

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

    Pancsován  a Prosperitati Alapítvány irodáját  2016. november 17-én nyitották meg a Dr. Žarko Fogaraš utca  24 szám alatt.  A Prosperitati Alapítvány közreműködésével   osztják el a Magyarország Kormánya által nyújtott  támogatási eszközöket   mindazoknak, akik kettős, szerb – magyar állampolgársággal rendelkeznek.

    Annak ellenére, hogy ez az iroda egyelőre csak tájékoztató funkciót lát el, a Dél-bánáti érdekelt pályázóknak  sokban  könnyítés, hogy időt és pénzt megtakarítva pontos tájékoztatást kapnak a pályázati kérelmek benyújtásával és a szükséges iratokkal kapcsolatban.

    Az itt dolgozó munkatárs, Német Márton  minden munkanapon 9 és 15 óra között fogadja az ügyfeleket és odaadóan  segítséget nyújt a nem éppen egyszerűen kitölthető  pályázati kérelemmel kapcsolatban, a sikeresebb pályázat érdekében.

    Az érdeklődők a013/ 2580-695-ös telefonszámon  és írásban a [email protected]  e-mail  címen  is kérhetnek tanácsot, segítséget, útmutatást  a legújabb pályázási lehetőséggel kapcsolatban.  E pályázati körben az  iratok  benyújtásának  végső határideje  2017. január 31.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]