• Podrumi puni vode, ekipe JKP Vodovod i kanalizacija na terenu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 19. avgust – Jaka kiša koja u Pančevu pada, izazvala je mnogo problema stanovnicima pojedinih pančevačkih naselja. U pitanju su pre svega stanovnici Mise i dela Tesle kojima su se podrumi napunili vodom, a problema ima i u ulicama Svetog Save i Stevana Šupljikca. 

    Uzrok ovog problema je povezivanje kišne kanalzacije sa fekalnom kanalizacijom, a crpna stanica u Vojvođanskoj ulici je predviđena za fekalne vode.

    Od Riste Nikolovskog iz JKP Vodovod i kanalizacija smo dobili informaciju da su ekipe ovog preduzeća na terenu, da ispumpavaju vodu i da se nivo vode ne povećava, iako kiša još uvek pada, te da je situacija pod kontrolom. Takođe, saznali smo da je ekipama nakon prestanka kiše potrebno oko sat vremena da sve dovedu u normalno stanje.

     

    Jaka kiša koja u Pančevu pada, izazvala je mnogo problema stanovnicima pojedinih pančevačkih naselja. U pitanju su pre svega stanovnici Mise i dela Tesle, ali problema ima i u ulicama Svetog Save i Stevana Šupljikca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]