• 12. oktobra ponovo zaseda Skupština grada Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sednica Skupštine Grada Pančeva biće održana 12. oktobra. Početak zasedanja, na kome će se raspravljati i odlučivati o više od 80 tema, zakazan je za sredu, 12. oktobar, u 10 časova.

    Da bi bile ispoštovane procedure, odbornicima Skupštine grada pozivi za ovu sednicu poslati su sedam dana ranije – odnosno danas. Odbornike očekuje rasprava o rebalansu gradskog budžeta, usvajanje niza odluka u vezi sa programima rada i planovima poslovanja gradskih preduzeća i ustanova. Skupština će prihvatiti i ostavku direktora Gradske stambene agencije.

    Posle sprovedenih konkursa trebalo bi očekivati da će biti donete odluke o imenovanju direktora Vodovoda i kanalizacije, ATP-a, Mladosti i komunalnih preduzeća u Dolovu i Glogonju. Pred Skupštinom grada morala bi se naći i odluka o postavljanju novog direktora Doma zdravlja na mesto koje je upražnjeno postavljanjem dosadašnjeg direktora dr Slobodana Ovuke na funkciju v.d. direktora Opšte Bolnice.

    Moguće je da će biti i dodatnih kadrovskih tačaka dnevnog reda. Naime, pored redovnog dnevnog reda pojedine tačke, pa i kadrovske, mogu se predložiti i kao dopunske nešto kasnije. Svejedno da li to čine Gradsko veće i gradonačelnik ili grupe odbornika.

    Ova sednica Skupštine grada Pančeva biće održana samo osam dana pre kraja zakonskog roka od tri meseca u kome je neophodno održati kontinuitet skupštinskih zasedanja, kako se ne bi došlo u situaciju da se ovo predstavničko telo, a tako i gradska vlast raspuste.

    Skupština Grada Pančeva nije zasedala od 20. jula, kada su istog dana održane dve sednice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]