Danijela Lončar i Zoran Tasić
Politika

Danijela Lončar kandidatkinja za načelnicu Južnobanatskog okruga

Pančevo, Pon, 05/09/2016 - 13:58
Vladimir Đoković

 

Pančevo, 5. septembar - Odluku o imenovanju načelnika Južnobanatskog upravnog okruga donosi Vlada Srbije. Posle izbora dotadašnji načelnik okruga, Zoran Tasić, podneo je ostavku i postao predsednik opštine Opovo. Danijela Lončar, šef odseka u Južnobanatskom upravnom okrugu potvrdila nam je da je kandidat za novog načelnika okruga.

- Tačno je da sam kandidat. Odluku donosi Vlada Republike Srbije – kratko je na naše pitanje odgovorila Danijela Lončar.

U Južnobanatskom upravnom okrugu Danijela Lončar radi od 2003. godine. Pre toga radila je u Vladi Republike Srbije gde se zaposlila 1997. godine. Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Prvi načelnik Južnobanatskog okruga bio je Siniša Batalo iz Pančeva. Posle njega ovu funkciju su obavljali Zoran Nikolić iz Kovina, Jon Čizmaš iz Vršca, Vladimir Kuručev iz Pančeva, Ivica Žarkov iz Kovina i Zoran Tasić iz Opova.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove