Danijela Lončar i Zoran Tasić
Vlada Srbije izabrala načelnicu upravnog okruga

Danijela Lončar na čelu Južnobanatskog upravnog okruga

Pančevo, Pet, 16/09/2016 - 08:20
Vladimir Đoković

Pančevo, 16. septembar – Vlada Srbije za novu načelnicu Južnobanatskog upravnog okruga izabrala je Danijelu Lončar, diplomiranu pravnicu dosadašnjeg šefa odseka u okrugu.

Tu sam od 2003. godine. Ne bih volela da, za početak, puno pričam. Da mi prvo krenemo da radimo, a vremena za razgovore će biti, prva je izjava nove načelnice Južnobanatskog okruga, Danijele Lončar.

Danijela Lončar je diplomirala Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, a pre Južnobanatskog upravnog okruga radila je od 1997. godine u Vladi Republike Srbije. Ona je prva žena na čelu Južnobanatskog upravnog okruga.

Nova načelnica okruga je iz Alibunara. Pre nje ovu funkciju obavljali su Zoran Tasić iz Opova, Ivica Žarkov iz Kovina, Vladimir Kuručev iz Pančeva, Jon Čizmaš iz Vršca, Zoran Nikolić iz Kovina i Siniša Batalo iz Pančeva.

 Najnovije vesti

Srbija

Stižu pozivi za vojne vežbe

Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić kaže da vojna obaveza traje do 65. godine, a da je plan Vojske Srbije da pripadnike rezervnog sastava poziva na vežbe jednom u pet godina. Pozivi za

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,