• DOSTA JE BILO: Milena Pušelja i Vanja Francuz – novi rukovodioci pančevačkog odbora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Nova predsednica Gradskog odbora Milena Pušelja i koordinator Vanja Francuz predstavili su se na danas održanoj konferenciji za novinare Dosta je bilo. Kako je Pušelja naglasila DJB nastavlja aktivnosti, ojačao je članstvo a novina je da se  pojačano komunicira sa sugrađanima preko kolcentra kako bi se bolje sagledali svakodnevni problemi Pančevaca. DJB je pozvao penzionere kojima su smanjenje penzije da svrate do njihovih prostorija i popune zahtev koji se potom predaje u PIO fond da bi dobili uverenje o visini zadržanog dela penzije.

    Zajedničko za Pušelju i Francuza, koji su izabrani elektronskim glasanjem članova krajem prošle godine,  je da pre DJB-a nisu bili politički aktivni ali su kao građani bili opozicionari.

    – Smatram da u životu nije dovoljno da samo meni bude dobro ako u društvu sugrađanima nije dobro. Dužnost je da pomognem da se u ovoj našoj državi lepše živi, rekla je predsednica Pušelja.

    – Dok građani ne uzmu stvar u svoje ruke bojim se da ništa od boljeg života neće biti, ocenio je koordinator Francuz sebe opisujući kao večitog opozicionara koji se boji da će biti opozicija i DJB-u kada dođe na vlast.

    DJB u Pančevu funkcioniše kao stranka i kao udruženje. U gradskom odboru stranke je 17 članova, a udruženju je do sada pristupilo 80 sugrađana koji ostaju anonimni.

    Novo rukovodstvo DJB ističe da nema ličnih sukoba sa članovima i odbornicima koju su pre nekoliko meseci napustili stranku. Kako tvrde godišnji finansijski izveštaji se redovno donose na skupštinama.

    Pored novina Beogradski glas koje izlaze od decembra, Dosta je bilo objavljuje i Vojvođanski bilten, a uskoro se očekuje i Pančevački bilten.

    Nova predsednica Gradskog odbora Milena Pušelja i koordinator Vanja Francuz predstavili su se na danas održanoj konferenciji za novinare Dosta je bilo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]