• Gradski odbor Narodne stranke Pančevo: Građanima nije dovoljno obaveštenje, obezbedite cisterne

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradski odbor Narodne stranke Pančevo oglasio se saopštenjem u kome apeluje na Gradsku vlast i komunalne službe da tokom predstojećeg vikenda  obezbede cisterne sa vodom za piće za grad i sva naseljena mesta, jer je snabdevanje vodom osnovna komunalna delatnost i bez obzira na tehnički problem ili izvodjenje radova tokom vikenda pijaca voda mora biti dostupna gradjanima.

    – Nije dovoljno samo obaveštenje da vode neće biti tri dana već je neophodno učiniti sve da normalan život gradjana nesmetano funkcioniše, dodaje se u saopštenju.

    S obzirom na to u kakvom su stanju ostale komunalne funkcije u Pančevu odnosno da je Atp pred stecajem, da se trava neredovno kosi da je grejanje sve gore, a sve skuplje opravdane su naše sumnje da u 21. veku moramo da molimo i za pijaću vodu, naglašava Narodna stranka.

    Jos jednom apelujemo da obezbedite i u ovoj vanrednoj situaciji pijacu vodu za gradjane Pančeva jer ako mozete da pošaljete službena vozila gradskih javnokomunalnih preduzeća čak u Medvedju za stranacka posla o nasem trosku možete i cisterne sa vodom u naseljena mesta, samo je potrebno da shvatite da je to prioritet, završava saopštenje Gradski odbor Narodne stranke Pančevo.

    Gradski odbor Narodne Stranke Pančevo apeluje na Gradsku vlast i komunalne službe da tokom predstojećeg vikenda  obezbede cisterne sa vodom za piće za grad i sva naseljena mesta, jer je snabdevanje vodom osnovna komunalna delatnost i bez obzira na tehnički problem ili izvodjenje radova tokom vikenda pijaca voda mora biti dostupna gradjanima.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]