• Jedinstvena ruska stranka ugostila delegaciju iz Rusije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 3. avgust – Jedinstvena ruska stranka bila je domaćin delegaciji ruskih politikologa i poslovnih ljudi. Pored političkih kontakata ostvarenih posle upoznavanja sa programom Jedinstvene ruske stranke u Srbiji ostvaruju se i poslovni kontakti sa domaćim privrednicima koji imaju interes da ostvare ili prošire plasman na tržište Ruske federacije.

    “Prvo nam je biIo interesantno da postoji Jedinstvena ruska partija u Srbiji. To je jedinstveno u svetu, da postoji ruska partija koja je učestvovala na izborima u nekoj drugoj zemlji. Posle smo se upoznali sa programom i shvatili da se poklapa sa programom Putina. U vreme kada Rusiji uvode i olimpijske sankcije i izlivaju đubre na glavu, shvatili smo da su srpski Rusi stali na pravi put. Može to da posluži objedinjavanju svih nacionalnih Rusa koji su najrasprostranjenija nacija, jer ih je posle kraja SSSR-a van granica Rusije ostalo više od 20 miliona” – objasnio je Aleksandar Zorin, gost Jedinstvene ruske stranke.

     

    Kako je Zorin objasnio, u grupi koja je došla u posetu ima i poslovnih ljudi koji tokom boravka u Srbiji ostvaruju poslovne kontakte kako bi privredna saradnja dva bratska naroda, Rusa i Srba, bila još bolja.  

    Tokom posete Pančevu, u društvu predsednika Jedinstvene ruske stranke Zorana Marića i predsednika gradskog odbora Zorana Ranisavljeva, ruska delegacija posetila je kompanije “Tehnomarket” i “Černjev”.

    V. Đ.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]