• Katuca podneo ostavku na mesto direktora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 19. jul – Direktor JKP „Zelenilo“ Dragan Katuca je danas podneo neopozivu ostavku čime je najavljeni rasplet oko čelne funkcije u ovom gradskom preduzeću dobio i svoj prvi čin. Gradsko veće predložiće u sredu odbornicima Skupštine grada Pančeva da ovu neopozivu ostavku konstatuju, a Katucu praktično, posle njegovog poteza sa ostavkom, razreše. Za razliku od zahteva za razrešenjem sa funkcije o ostavkama, odbornici skupštine grada ne raspravljaju. 

    Katuca je funkciju direktorka „Zelenila“ obavljao od 2012. godine kao član SNS-a. Pre 2012. godine kratko je bio i zamenik gradonačelnika kao kadar Nove Srbije. U „Zelenilo“ je za direktora došao iz JKP „Higijene“. 

    Kako nam je u ponedeljak potvrdio predsednik Gradskog odbora SNS-a, Željko Sušec Katuca je i dalje potpredsednik tog odbora.

    V. Đoković

    PANČEVO, 19. jul – Direktor JKP „Zelenilo“ Dragan Katuca je danas podneo neopozivu ostavku čime je najavljeni rasplet oko čelne funkcije u ovom gradskom preduzeću dobio i svoj prvi čin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]