• LSV: Ostali smo dosledni, principijelni – nastavićemo borbu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    “LSV nikada neće prestati da radi ono za šta su nas građani birali – a to je zastupamo njihove interese. Koliko god možemo borićemo se i pričati. Sada smo, posle poslednjih preletanja, i zvanično najbrojnija opoziciona odbornička grupa u Skupštini grada. To je istovremeno i pokazatelj naše principijelnosti i doslednosti. Nismo se menjali ni u prošlom ni u ovom mandatu “ – istakao je rezimirajući 2016. godinu šef odborničke grupe LSV a u Skupštini Pančeva Vladan Keljević.

    U društvu odbornika Lige Keljević je na konferenciji za novinare u Skupštini grada istakao i da se u 2016. godini vlast u Pančevu nije menja, ali ni da problem nisu rešavani. Kao primer naveo je Apoteku koje nema ni u budžetu za 2017. godini pa će zaposleni zavisiti od milostinje gradske vlasti. Kao primer nerešavanja problema naveo je i stvaranje uslova za izmeštanje pruge sa Stare Mise, a kao primer arogancije prema građanima reagovanje na nezadovoljstvo među Dolovcima uvođenjem novog sistema naplate odnošenja smeća.

    “Pančevo dobija nagrade za rad Skupštine grada kao primer dobre prakse, ali i danas smo imali primere loše prakse u radu skupštine kada se odbornicima opozicije onemogući spremanje za sednicu jer preko noći dupliraju dnevni red. A tu su i dvostruki aršini prema vlasti i opoziciji u poštovanju poslovnika skupštine grada. Zbog preletača i podmetanja koja to prate Liga neće prestati da traži da i etički kodeks bude deo poslovnika Skupštine grada” – zaključio je Keljević.

    U društvu odbornika Lige Keljević je na konferenciji za novinare u Skupštini grada istakao i da se u 2016. godini vlast u Pančevu nije menja, ali ni da problem nisu rešavani. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]