• PANČEVO, SKUPŠTINA: Usvojen budžet, o ostalom se nije ni raspravljalo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Budžet Pančeva za 2018. godinu usvojen je na danas održanoj sednici Skupštine Grada Pančeva bez većih problema. U načelnoj raspravi učestovalo je nekoliko odbornika iz opozicionih klupa. Zoran Jovanović je ocenio da je reč o lošem pozorištu jer vlast nije kod onih koji je javno predstavljaju, Sonja Radivojev zapitala se da li Dolovo sprema za turizam jer se u to mesto koje i dalje ima tursku kaldrmu malo ulaže, Jelica Petrović zatražila je da se solidarna pomoć obezbedi i zaposlenima u ATP-u ali i dodala da u pančevačkom Gornjem Gradu samo ulica Svetog Save deluje kao da smo u 21. veku, Dejan Jovanović se zapitao kada se jednom preko privatnog javnog partnerstva bude radila ulica Dimitrija Tucovića hoće li se za nju naplaćivati putarina.  

    Budžet je obrazlagao Predrag Živković, zamenik gradonačelnika zadužen za finansije, a Maja Vitman pomoćnik gradonačelnika za ekonomski razvoj odgovorila je na pojedine izrečene zamerke.

    U raspravi po amandmanima, pet amandmana Nikole Ćurčina većina je odbila.

    Sednica je nastavljena glasanjem pojedinačnom prozivkom odbornika po urbanističkim temama.

    Usledio je niz duži od 40 tačaka po kojima nije ni otvarana rasprava.

    Odbornici su odmah po ulasku u salu pre početka sednice  dobili prigodne novogodišnje poklone.  Koktel posle sednice je izostao.

    Budžet Pančeva za 2018. godinu usvojen je na danas održanoj sednici Skupštine Grada Pančeva bez većih problema.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]