• PANČEVO: Za koga se može glasati u nedelju na Kotežu?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Više od 10.000 stanovnika naselja Kotež biće u prilici da u nedelju, 4. juna, bira vlast u svojoj mesnoj zajednici. Praktično svi koji glasaju u Gerontološkom centru, školi “Stevica Jovanović”, školi “Paja Marganović”, mesnoj zajednici “Kotež” i Domu omladine – u prilici su da ponovo izađu na izbore 4. juna.

    U Gerontološkom centru na izbor je između SNS-ovaca Vase Jacova, Marije i Miroslava Boškovića, Mirjane Barić, odnosno kandidata liste “Kotež protiv diktature” Duška Bojkovića, Anke Stamatović i Marine Petrović.

    Na istom mestu, u Gerontološkom, biće otvoreno još jedno biračko mesto. I tu se ogledaju kandidati SNS-a Vesna Furundžić , Nemanja Kanjevac , Stanka Radnović, i kandidati “Koteža protiv diktature” Dragan Balaban, Jasna Milićev i Nenad Aleksić, a na kandidat je i Marko Petreski iz SPS-a.

    Građani Koteža koji glasaju u školi “Stevica Jovanović” biraće između SNS-ovaca  Slobodana Bitevića, Jovane Naumović, SPS-ovca Miloša Tucakova i kandidata “Koteža protiv diktature” Nikole Marovića.

    Dok će u školi „Paja Marganović“ izbor biti između SNS-ovaca Branislav Raketić, Marjana Banjaia, Zoran Milović , SPS-ovaca Mire Radojčić, Marka Bašića, Zorica Bekuzarov Brnjevarac  i kandidata “Kotež protiv diktature” Roberta Milosavljevića i Nemanje Mihajlović.

    U MZ Kotež izbor u nedelju 4. juna je između SNS-ovaca Milane Stanković, Suzane Popović,

    Dragane Đorđević Antonijević, Aleksandre Tomić iz SPS i Vere Plamenac odnosno Vesna Branković sa liste “Kotež protiv diktature”.

    U  Domu omladine izbor je između Dragane  Radaković (SNS), Verice Katić (SPS) i

    Katarine Martinović (Kotež protiv diktature).

    Posle predsedničkih izbora održanih u aprilu – junski izbori na Kotežu prvi su izbori u našem gradu. 

    Više od 10.000 stanovnika naselja Koteža biće u prilici da u nedelju, 4. juna, bira vlast u svojoj mesnoj zajednici. Praktično svi koji glasaju u Gerontološkom centru, školi “Stevica Jovanović”, školi “Paja Marganović”, mesnoj zajednici “Kotež” i Domu omladine – u prilici su da ponovo izađu na izbore 4. juna.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]