• Pre 10 godina odlučeno da se partijama ne šalju računi za smeće

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Po interesovanju odbornice Skupštine grada Marije Ćojbašić odgovoreno je na pitanje da li postoji odluka JKP “Higijena” o nefakturisanju usluga ovog preduzeća. Prema potvrdi dobijenoj iz JKP “Higijene” ovakva odluka postoji i datira iz avgusta 2006. godine.

    Odluku je doneo Upravni odbor “Higijene” i to za “političke stranke koje su budžetski korisnici” i “registrovane sindikalne organizacije” za koje je odlučeno da im se “ne fakturišu usluge iznošenja smeća počev od 01.02.2006. godine”.

    Takođe je odlukom Upravnog odbora konstatovano da se “sva nastala potraživanja političkih stranaka i registrovanih sindikalnih organizacija otpišu”. 

     

    Po interesovanju odbornice Skupštine grada Marije Ćojbašić odgovoreno je na pitanje da li postoji odluka JKP “Higijena” o nefakturisanju usluga ovog preduzeća.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]