• SPS posetio Glogonj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Članovi Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, na čelu sa predsednikom Nikolom Dangubićem, nastavili su da obilaze pančevačka sela, te su posetili  Glogonj. Kako navode u saopštenju, socijalisti su posetili više domova čestitih domaćina koji se trude da preporode svoje selo, a razgovarali su o aktuelnim problemima i stanju u Glogonju. Takođe, dr Svetozar Gavrilović, internista i gastroenterolog i dr Stanislav Milošević, internista i kardiolog nastavili su s akcijom SPS-a u okviru koje se lekari specijalisti približavaju pacijentima u pančevačkim selima. Članice Foruma žena SPS-a razgovarale su s više žena koje su svoj životni vek provele na selu živeći od poljoprivrede, navodi se u saopštenju.

    Na kraju, Benoni Grujesku, predsednik Mesnog odbora SPS-a u Glogonju zahvalio je stranačkim kolegama na poseti i u ime domaćina izrazio zadovoljstvo velikim odzivom Glogonjaca. 

    Članovi Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, na čelu sa predsednikom Nikolom Dangubićem, nastavili su da obilaze pančevačka sela, te su posetili  Glogonj. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]